Uncategorized

En tur till Vietnam landsbygden

Thai-Binh-hellovietnam1524620202

Vietnam är känt för att ha många fridfulla områden och vackra landskap. Du kanske har Vietnam turer innan, men vet du att det finns många ställen som väntar på att du ska utforska? Eller är du trött på bullriga och trånga ställen och undrar var du ska åka i Vietnam? Vietnam landsbygdsturer ger dig den bästa tiden någonsin.

Olika från många andra stora städer i Vietnam där det finns så många människor och fordon, kommer landsbygden att få dig en lugn tid att njuta av ditt liv och koppla av efter alla dag och natt att arbeta. Följande destination är toppen Vietnam landsbygden i mars.

1.Thai Binh

Thai Binh
Thai Binh

En titeln på “femton hemstad” gör många turister att tjeckiska Binh bara har ett stort risfält, men om du förstår det, äger detta land också vackra stränder. De tre vackraste stränderna i Thai Binh är: Dong Chau Beach ligger i Tien Hai-distriktet, som ligger 35 km från Thai Binh City, Con Vien Sea Ecological Tourist Area med en strand i Dong Minh Kommune och Con Thu, Con Vanh Islands som ligger ca 3 km från fastlandet i Thai Do och Thai Thuy kommuner. De gemensamma egenskaperna hos dessa stränder är att de har vita sandsträckor, släta vågor, alltid gröna caesariska, speciellt Con Den anses vara den vackraste stranden i norr. Förutom att ta dig tid att koppla av genom att simma, upptäcka livet av växter och djur eller båt till havet för fiske, vindsurfing, beachvolleyboll, har du också möjlighet att besöka många gamla tempel och pagoder i dessa områden.

Thai Binh Beach

Thai Binh Beach

Mars är det bästa för dig att uppleva många kulturfestivaler här, till exempel årsdagen för Tran-dynastin, besök Keo Pagoda, Mau Do-templet, Dong Hai Commune, Quynh Phu-distriktet, Dong Bang-templet, en Le Commune, Quynh Phu-distriktet, Tien La Temple. Utöver den spännande atmosfären på dessa festivaler lär du dig mer om skritternas skönhet och beundrar de unika arkitekturerna. Eller du kan besöka den unika handelsbyn i dessa områden är byn Bach Thuan med skönheten i en gammal by, en typisk landsbygd i norra deltaget. Dessutom kan du beundra naturen i rena kustregioner med brett risfält eller spela på traditionella festivaler som Keo, Tien Ca med många attraktiva former, unika som Don, buffelkämpar, kockfäktning, markbrand osv.

2. Buon Don

Du kanske inte hittar det som ett efternamn på turistmål i Vietnam, men Buon Don är en fantastisk landsbygd som ger dig den unika funktionen i Vietnam. Ungefär 50 km nordväst om Buon Ma Thuot finns ett land som är länge känt för jakt och tama elefanter. Buon Don är levande plats för etniska samhällen som E De, M’nong, Gia Rai, Laos, Thai, etc. Buon Don är ett namn i Lao, vilket betyder öby som det ligger precis intill floden Sêrepốk med många små öar. På ena sidan av floden är livet i ett lugnt samhälle, på andra sidan floden är mysteriet, intressant Yok Don-skogen. Det som är speciellt med denna landsbygd är att det är ett naturföremål och flora med mer än 100 000 hektar Yok Don National Park.

Yok Don National Park

Yok Don National Park

Kommer till Buon Don, kommer du att njuta av den vackra naturen i Island Village, upphängningsbron eller sju-gren vattenfallet. Du kan också njuta av specialiteterna i denna högland på huset som hundratals meter långt från Central Highlands. Dessutom kan du få en oförglömlig upplevelse när du försöker rida elefanten för att besöka byns liv. Eller om du vill utmana din modighet, låt elefanten ta dig över floden till Yok Don nationalpark. Förutom spänningen att sväva på elefanten tillbaka, kan du också njuta av en annan stark känsla är den svängande lutningen på upphängningsbron i Buon Don, som ligger över 100 meter lång över floden till Ea No Oasis.

Ovannämnda två destinationer kommer att ge dig en underbar landsbygdstur. Låt prova.