Uncategorized

En tur til Vietnam landskab

Thai-Binh-hellovietnam1524620202

Vietnam er berømt for at have mange fredelige regioner og smukke landskaber. Du har måske Vietnam ture før, men ved du, at der er mange steder, der venter på dig at udforske? Eller du er træt af støjende og overfyldte steder og spekulerer på, hvor du skal hen i Vietnam? Vietnam landskabsrejser vil give dig den bedste tid nogensinde.

Forskellige fra mange andre store byer i Vietnam, hvor der er så mange mennesker og køretøjer, vil landskabet bringe dig en fredelig tid til at nyde dit liv og slappe af efter alle dag og nat at arbejde. Følgende destination er top Vietnam landskab i marts.

1.Thai Binh

Thai Binh
Thai Binh

En titel “fem tons hjemby” gør mange turister overbevist om, at thailandske binh kun har et stort risfelt, men hvis du grundigt forstår, ejer dette land også smukke strande. De tre smukkeste strande i Thai Binh er: Dong Chau Strand beliggende i Tien Hai-distriktet, som ligger 35 km væk fra Thai Binh City, Con Vien Havets økologiske turistområde med en strand i Dong Minh Kommune og Con Thu, Con Vanh Islands er omkring 3 km væk fra fastlandet i Thai Do og Thai Thuy kommuner. De fælles træk ved disse strande er, at de har hvide sandstrækninger, glatte bølger, altid grønne caesarer, især Con Den betragtes som den smukkeste strand i nord. Udover at tage tid til at slappe af ved at svømme, opdage livet af planter og dyr eller båd til havet for at fiske, windsurfing, beachvolleyball, har du også mulighed for at besøge mange gamle templer og pagoder i disse områder.

Thai Binh Beach

Thai Binh Beach

Marts er det dejlige tidspunkt for dig at opleve mange kulturelle festivaler her som årsdagen for Tran-dynastiet, besøger Keo Pagoda, Mau Do-templet, Dong Hai Commune, Quynh Phu-distriktet, Dong Bang-templet, En Le Commune, Quynh Phu District, Tien La Temple. Udover den spændende atmosfære af disse festivaler, vil du lære mere om skønhedernes skønhed og beundre de unikke arkitekturer. Eller du kan besøge den unikke handelsby i disse områder er landsbyen Bach Thuan med skønheden i en gammel landsby, et typisk landskab i det nordlige delta. Derudover kan du også beundre naturen i rene kystområder med bredt rismark eller spille på traditionelle festivaler som Keo, Tien Ca med mange attraktive former, unikke som Mr. Don, bøffelkampe, cockfighting, landbrand osv.

2. Buon Don

Du kan måske finde det ikke et familie navn i turistmål i Vietnam, men Buon Don er et fantastisk landskab, der bringer dig den unikke træk ved Vietnam. Ca. 50 km nord for Buon Ma Thuot er der et land, der er kendt for jagt og tømmerfamilier. Buon Don er det levende sted for etniske samfund som E De, M’nong, Gia Rai, Laos, Thai osv. Buon Don er et navn i Lao, hvilket betyder ø landsby, da det ligger lige ved siden af ​​Sêrepøys flod med mange små øer. På den ene side af floden er livet af et fredeligt landsby samfund, på den anden side af floden er mysteriet, interessant Yok Don skov. Hvad der er specielt om dette landskab er, at det er et museum for naturlig flora og fauna med mere end 100.000 hektar Yok Don National Park.

Yok Don National Park

Yok Don National Park

Kommer til Buon Don, vil du nyde den smukke natur af Island Village, Suspension Bro eller Seven-Branch vandfald. Du kan også nyde specialiteterne i dette højland på huset, som hundreder meter langt fra Central Highlands. Derudover kan du få en uforglemmelig oplevelse, når du prøver at ride elefanten for at besøge landsbyens liv. Eller hvis du vil udfordre din modstand, lad elefanten bringe dig over floden til Yok Don nationalparken. Udover spændingen ved at svinge på elefanten tilbage, kan du også nyde en anden stærk følelse, er svingende vippe på hængebroen i Buon Don, som er over 100 meter lang over floden til Ea No Oasis.

Ovennævnte to destinationer vil give dig en vidunderlig landskabsrejse. Lad det forsøge.